TARSUS OSB TEMMUZ AYI MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 2022 Temmuz Ayı Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası binası toplantı salonunda Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kaya, Ayhan Terban, Abdulkadir Filiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

OSB'nin son durumu hakkında sunum yapılmasıyla başlayan toplantıda, OSB'de gelinen aşama ve yapılması gereken çalışmalar detaylandırılarak hızlı bir şekilde tamamlanması konusunda mutabık kalındı. Toplantı, bir önceki toplantıdaki gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Toplantı sonrasında Vali Pehlivan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası binasında bulunan TARSUS OSB idari ofisi ziyaret ederek Tarsus OSB personeliyle sohbet etti. Ayrıca Vali Pehlivan, Tarsus OSB İdari ofisinden görünen tarihi alanları panoramik açıdan inceledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder