TARSUS - ÇİÇEKLİ GRUBU İÇMESUYU HATTI YAPIM İŞİ DEVAM EDİYOR


TARSUS-MERSİN HABER-  MESKİ, Tarsus'a bağlı Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi’ne devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Çiçekli, Kargılı, Karsavuran, Verimli, Simithacılı, Karaçerçili ve Çağbaşı Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların içme suyu ihtiyaçları karşılanacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus İlçesi, Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi’ne devam ediyor.

MESKİ’nin, yatırım tutarı 21 milyon 532 bin lira olan Tarsus İlçesi’ne bağlı Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi ve Şebeke Hattı Yapım İşi kapsamında; yaklaşık 38 kilometre muhtelif çaplarda içme suyu hattı döşenmesi planlanıyor.

MESKİ, Yenice ile Çiçekli arasında bozulan grup yollarının tamiratları için öncelikli olarak Kargılı ile Çiçekli Mahalleleri arasındaki içme suyu isale hattının döşeme işlemlerine de hız veriyor. MESKİ çalışmalarının tamamlanmasıyla Çiçekli, Kargılı, Karsavuran, Verimli, Simithacılı, Karaçerçili ve Çağbaşı Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların içme suyu ihtiyaçları karşılanacak.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder