MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MOBİL KESİM ÜNİTELERİ İLE TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA


 MERSİN HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi, her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlara mezbahalarda ve mobil kesim ünitelerinde hizmet verecek. 

Mobil kesim üniteleri bayramın 1. günü, mezbahalar ise Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günü ücretsiz faaliyette olacak. Büyükşehir ekipleri tüm ilçelerde hazırlıklarını tamamladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’ta mobil kurban kesim ünitesi yerleri ise şöyle: 1- Bağlar Mahallesi İtfaiye yanı, kapalı pazaryeri 2- Şehitishak Mahallesi Turkuaz semt pazarı 3- 82 Evler Mahallesi kapalı semt pazarı 4- Gülek Mahallesi 5- Yenice Mahallesi mezarlık yolu İlk iki gün hizmet verecek olan mezbaha yeri ise Tarsus Yunus Emre Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 26/A adresinde yer alıyor. Çamlıyayla’da ise ilk iki gün Çayırekinliği Mahallesi Ömeroğlu Sokak No: 25 adresinde bulunan mezbaha yerinde hijyen koşularda kesimler gerçekleştirilecek. Mobil kesim ünitesi aracı ise ilk gün Çamlıyayla Sebil Mahallesinde hizmet verecek. Detaylı bilgi için Alo 185’den bilgi alınabilir.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder