KADINLARA YÖNELİK ÇALIŞMALAR TAKDİR TOPLADI


 Tarsus Belediyesi, aile içi şiddet ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında farkındalığı artırmak, kadının sağlığını koruyucu, istihdamını artırıcı kurumsal iş birlikleri geliştirerek nitelikli ve hızlı çözümler bulmak için kurumlarla işbirliği çerçevesinde; cinsiyet temelli pozitif faaliyet hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 İşbirlikleri kapsamında Tarsus’ta kadınlara yönelik destek ve faaliyetleri de arttırmayı amaçlayan ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın üzerinde hassasiyetle durduğu Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kentte aktif rol alan STK ve siyasi partilerin kadın temsilci ve başkanları ile kadınlara yönelik yapılacak olan çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirdi. Birçok kadın temsilcinin katılım sağladığı toplantıda Tarsus Belediyesi’nin kadınlara yönelik çalışma ve projeleri de tanıtıldı.

 

Sosyal hayatında aktif rol oynaması için kadınlara desteğini esirgemeyen Tarsus Belediyesi, verilen eğitim ve çalışmalarla kadınları bilgilendirmek, girişimci ve bilinçli ruha teşvik etmek için uygulanabilecek projelerin hayata geçirilmesinde çalışmalarına son hızla devam ediyor. Çalışmalarını ve işbirliklerini artırarak kadın girişimciliğini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, katılımcılardan projeleri ile takdir ve beğeni topladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder