BAŞKAN MURAT KAYA, 15 TEMMUZ GECESİ YÜCE TÜRK MİLLETİ DEMOKRASİYE İNANCINI ORTAYA KOYDU


Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 15 Temmuz 2016 gecesi  Yüce Türk Milleti demokrasiye inancını ve ona karşı yapılan müdahalelere duyarlılığını da ortaya koyduğunu söyledi.

Borsa Başkanı Murat Kaya mesajında şunları kaydetti:

 “ Milletimiz, güçlü iradesiyle O’ gün hain darbeyi başarıyla püskürterek şunu bütün dünyaya ilan etmiştir ki; bu millet artık gücünü sandıktan almayan, yetkisi millete dayanmayan hiçbir gücü meşru kabul etmeyecektir. Bu Aziz Millet, hiçbir zaman Cumhuriyet ve rejim düşmanlarına, devletimizi ele geçirme fırsat ve imkanı tanımayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletimiz ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkmaya devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet hep var olacaktır. Hiçbir güç bizim birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Çünkü devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız.

Dün nasıl millet olarak kenetlendiysek, bugün ve yarın da aynı duygu ve irade ile demokrasinin, sandıktan çıkmış millet iradesinin yanında olmaya devam edeceğiz. İş dünyası olarak demokrasimize ve ekonomimize sahip çıkarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışıp, üretip, istihdam sağlayarak Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.

Tıpkı Çanakkalede, tıpkı Sakarya da olduğu gibi tarihe geçen destansı kahramanlıklara sahip bu milletin 2016 da verdiği demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum."


0 Yorumlar

Yorum Gönder