AKÇAKOCALI'NIN, YAŞADIĞI YOL SORUNU BÜYÜKŞEHİR’LE ÇÖZÜME KAVUŞUYOR


 Mersin Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, kent merkezlerinde cadde ve bulvarda gerçekleştirdiği sıcak asfalt döküm faaliyetlerinin yanı sıra bağlı mahalle yollarında da sathi asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Tarsus’a bağlı kırsalda yer alan Akçakocalı Mahallesi’nde yaşanan yol sorunu, Büyükşehir ekiplerinin hummalı işlemleriyle ortadan kaldırılıyor. Akçakocalı ile Küçükkösebalcı Mahalleleri arasında bulunan 10 kilometrelik yol ağında serme, sıkıştırma işlemi uygulayan Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, önümüzdeki günlerde kombi araç vasıtasıyla sathi asfalt kaplama işlemi gerçekleştirecek.

 

Çamlıyayla’da çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Çamlıyayla’nın Kisecik Mahallesinden başlayarak Körmenlik ve Tarsus’un Böğrüeğri Mahallesi ile Çapar mevkiine kadar uzanan yaklaşık 25 kilometrelik yol ağında da yol yapımı gerçekleştiriyor. Söz konusu yolun Çapar-Böğrüeğri mevkiinde sathi asfalt dökümü büyük oranda tamamlandı. Diğer bölümde ise hazırlıklar devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’un ova da yer alan ve tarımsal faaliyetlerin sıklıkla yapıldığı yerleşim yerlerine de hizmet götürüyor.

 

Ağzıdelik-Çatalca Mahalleleri arası ile Çatalca-Yaramış Mahalleleri arasında 6.500 metre çift kat sathi asfalt serimi gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Çağbaşı-Yaramış Mahalleleri arasında da 4.800 metre uzunluğunda ki yol ağında aynı şekilde zemin iyileştirme ve çift kat sathi kaplama çalışmasını yerine getirdi. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder