TARDOBDER KÜTÜPHANESİ HİZMETE AÇILDI


 Kısa TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği, faaliyetlerini sürdürürken yeni yeni aktivitelere imza atıyor.

Özellikle kurucu onursal başkan Bayram Yıldız’dan başkanlık bayrağını devralan Ümran Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının çabalarıyla hergün yeni yeni etkinliklere imza atılıyor. 

Kaymakamlık hizmet binası yanında Otel Zorbaz  arkasındaki dernek binasında bu kez muhteşem bir kütüphane, fotoğraf ve müzik köşesi açıldı. Dernek üyelerinden   Fatma  Sönmez Malı ve  birçoğunun destek ve katkılarına yönetim kurulu üyeleri ve Ümran Yıldırım da  destek vererek güzel bir kütüphane oluşturdular. Bu kütüphanede yaklaşık bine yakın eser bulunuyor. yine burada Tarsus’un yerel gazeteleri de halkın okuması için bulunduruluyor.

Başkan Ümran Yıldırım, yönetim kurulundaki arkadaşları ve bazı üyelerinin  katkıları ile böyle bir köşe oluşturup kütüphane kurduklarını belirterek “Bu kütüphanemizde  birbirinden güzel ve değerli eserler var.Yine ayrıca Tarsus’un tarihi ve eski fotoğraflarından oluşan bir köşe oluşturduk. Ayrıca müzik köşemiz var. Burada Onursal başkanımız sanatçı Fahri Işık abimizin de destekleri ile müzik aletleri ve plaklar yer alıyor. Onursal başkanımız Bayram Yıldız ile Fahri Işık’ın da fotoğraflarının yer aldığı bir köşe oluşturduk. Bu kütüphanemize destek veren katkı sunan herkese teşekkür ederim. Ayrıca bu kütüphanemiz için kitap bağışlarını kabul ediyoruz. Yeni üye kayıtları da yapıyoruz. Herkesi TARDOBDER’e katılmaya bekliyoruz” dedi.





 

0 Yorumlar

Yorum Gönder