OĞLU YATAĞA BAĞIMLI BABANIN MOTORUNU ÇALDILAR

 


Tarsus’un Yenimahalle semtinde ikamet eden Serkan Tek, oğlu  Deniz Tek’in ırmakta boğulup felçli kalmasından sonra şimdi de hırsızların gazabına uğradı.

2 yıl önce oğlunun düştüğü ırmakta boğulma tehlikesi geçirip beynine oksijen gitmemesi nedeniyle felç kalıp yatağa bağımlı yaşamasından sonra   işinden ayrılan baba Serkan Tek, eşi Gülden hanımla birlikte hayatını oğulları Deniz’e adadı. Tek ailesi Deniz'in iyileşmesi için çalmadık doktor kapısı bırakmadı. Oğullarını birçok doktora götürürler, ama bazı ameliyatlar olması ve zamana ihtiyaç vardır. 

Anne Gülden hanım bir bebek şefkatiyle 12 yaşına gelen oğluna bakmaya devam eder. Yemek yiyemeyen Deniz’i özel mamalarla beslemektedir.  Hasta bezi ile onu bir bebek gibi belemektedir. Evladının günden güne gözlerinin önünde erimesi, bir yana, maddi sıkıntı ayrı bir dert olmaktadır. Deniz bugün 12 yaşında bir delikanlı olması gerekirken, yaşadığı talihsiz kaza sonrasında yatağa bağımlı yaşamaktadır.  Belki yürüyemeyecektir ama, en azından tekerlekli sandalye ile annesi, babası onu gezdirebilecektir.

 

Bunlar yetmezmiş gibi önceki gün Tarsus Yenimahalle 4070 sk. no.2’deki evlerinin önünden eli ayağı olan motoru da çalınan Serkan Tek perişan oldu. Şimdi  Baba Serkan Tek oğlunun durumuna üzülürken birde hırsızların gazabına uğradığı için üzgün. Oğluna ve kendisine geçmiş olsun diyoruz. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder