DIRAHŞAN BULUT İLE MERSİN KÜLTÜR TARİHİNE YOLCULUK

 


TV Yapımcısı ve Kültür İnsanı Dırahşan Bulut, gelirini Mersin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bıraktığı ‘Sanat Hayattır’ kitabını son olarak Anamurlu okurları için imzaladı.

 

Mersin’in yakın dönem kültür-sanat hayatını gözler önüne seren ‘Sanat Hayattır’, çalışmalarıyla Mersin’in kültür hazinesini zenginleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’ndan çıktı. İmza gününe Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş de katıldı.

 

‘Sanat Hayattır’ kitabının ilk tanıtımını 14 Mayıs 2022 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiklerini belirten Bulut, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Yayınları tarafından basılan kitabımız için birçok yerde tanıtım ve imza günü düzenledik. Sonuncusunu da Anamur’da yaptık. Bürokrasiden, CHP ilçe yönetimi ve kadın kollarından, STK temsilcileri ile kitapseverlerden oluşan kalabalık bir toplulukla beraberdik” dedi.

 

Dırahşan Bulut açıklamasının sonunda, “Kentleri bezeyen güzel insanların anılarını derlemek, onları yeniden hatırlamak büyük bir hazine olsa gerek. İşte bu duygularla kaleme aldığım anılarımın gelirini, Anadolu’da bir çocuğum var diyebilmek için Mersin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlıyorum. Değerli dernek yöneticilerimiz ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürleri borç bilirim. Tüm Mersinlileri, benimle birlikte bu tanıklığı tutmaya davet ediyorum” dedi. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder