ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ TARSUS VE MERSİN’İ GEZDİ


 Ankara Gazi Üniversitesi  Polimer Teknolojisi bölümü öğrencileri Tarsus ve Mersin’i gezdi. Geziler sırasında Tarsus Belediyesi öğrencilere sponsor olarak kalacak yer ve yemek konusunda destek verdi.

Tarsuslu öğrencilerden Nida Gecikmiş'in de  aralarında bulunan 40 öğrenci ve Polimer teknolojisi bölüm başkanı Öğretim görevlisi Sinan Mithat Muhammet ve diğer öğretmenler Tarsus’ta tarihi ve turistik yerleri gezdiler. Eshab-ı Kehf, Şelale, Taşkuyu mağarası , Cennet cehennem  bölgesi gibi yerler gezildi. Öğrenci ve öğretmenler, Tarsus’ta konaklayacak yer bulunamayınca Mersin Mezitli Merada Süit Hotel de kaldılar.

Tarsus’ta ayrıca Cumhuriyet Anadolu Meslek lisesinin resim sergisini ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler ayrıca Tarsus-Mersin OSB’de bulunan Solar Kauçuk fabrikasını gezdiler, kendi bölümleri ile ilglii bilgi aldılar. burada Solar Kauçuk sahibi Zafer Koç’a desteklerinden dolayı Sinan Mithat Muhammet bir plaket vererek teşekkür etti.

Ankara Gazi Üniversitesi  Polimer Teknolojisi bölümü öğrencileri ayrıca kendilerine sponsor olarak destek veren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, belediye yetkililerine, MHP Tarsus Belediye Meclis üyesi Nükhet Koç’a, Nilgün Hanım konağı sahibi Nilgün Aydemir’e teşekkür ettiler. Grup dün Tarsus ve mersin’deki ziyaretlerini tamamlayıp Ankara’ya mutlu bir şekilde döndü.

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder