TARSUS’LU MERT EFE'YE UMUT OL...

 


16 yaşındaki Tarsuslu hemşehrimiz Mert Efe Manay'a ilik nakli için kök hücre donörü aranıyor.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji Bölümünde  tedavi altına alınan  16 yaşındaki Tarsuslu hemşehrimiz Mert Efe Manay'a ilik nakli için kök hücre donörü arandığı öğrenildi.

Tarsus'ta ikamet eden Dayısı Yusuf Ozansak,  lösemi teşhisi konulan yeğeni Mert Efe'ye ilik nakli olması gerektiğini belirterek , vatandaşlardan ilik nakli  bağışı yapmaları çağrısında bulundu.

Ozansak;  "İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Onkoloji Bölümünde yatmakta olan yeğenim Mert Efe Manay'a ilik nakli için kök hücre donörü aranmaktadır. Lütfen Mert Efe Manay'ın sesine insanlık namına kulak verip bulunduğunuz yerdeki en yakın hastaneye gidip varsa hematoloji bölümü yoksa dahiliye bölümüne müracaat ederek Mert Efe Manay için kök hücre donörü olmak istediğinizi belirtin. Donör olmak çok zor değil!.. Donör olmak için kan grubu fark etmiyor!.. Kök Hücre Bağışı Süreci Canını Acıtmaz!.. Seni Bekleyen Canlara Can Olursun!.. Donör Ol, Mert Efe gibi  birçok  Hastaya Umut Ol!.."

İlik naklinde bağışta bulunacak olan vatandaşlar için  05363244208 nü telefon numarasından baba Erdal Manay'a ulaşabirler.

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder