SEÇER CHP TARSUS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER CHP İLÇE TEŞKİLATINI

ZİYARET ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak için geldiği Tarsus’ta, CHP ilçe binasına da çıkarak partililerle sohbet etti.

CHP ilçe başkanı Ozan Varal ve bazı Belediye Meclis üyeleri tarafından  parti girişinde karşılanan Başkan Seçer, partilileri selamladıktan sonra genel ve yerel gündemle ilgili görüşlerini açıkladı.

Mersin’de11 CHP’li Büyükşehir belediye başkanının bir araya geldiğini ve CHP’li belediyelerin genel seçimlerde CHP için referans kaynağı oluşturduğunu belirten Seçer “Belediyelerde nasıl güzel hizmetler yaptığımızı herkes gördü. Şimdi sırada genel iktidar var. Genel iktidara geldiğimizde de CHP’li kadroların nasıl önemli ve güzel işler yaptığını dünya görecek “ dedi.

Seçer, belediye olarak Anamur’dan Tarsus’a önemli ve ayrım yapmadan hizmet ürettiklerini dile getirerek şunları söyledi:
“Benim için elbette Tarsus çok önemli. Ama biz sadece Mersin ve Tarsus’luların değil, Anamur’a kadar tüm ilçelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin de belediye başkanıyız. Tüm ilçelerimize hizmetler yaptığımız gibi Tarsus’a da önemli ve kalıcı hizmetler yapıyoruz, yapacağız.  Tarsus’ta yıllardır sorun olan yürüyen merdiveni yenileyerek en modern sistemi kurdurduk. Yarenlik alanını ve Atatürk parkını yeniliyoruz. Buralar bittiğinde ne kadar güzel ve önemli yerler olduğunu göreceksiniz. Eski parkta da havuzun yeri eskisinden güzel olacak. buraları halka açacağız. Biz belediyeye gelince parklardaki kamuya ait yerlerin kira süresi bitince aldık. Buralarda iyileştirme yapıp halka açacağız. Mersin’deki Cafelerimizde fiyat ve hijyen, hizmet nasılsa, Tarsus’ta da olacak.

Devrimcilik masa başında olmuyormuş.  Masa başında oturup sabahlara kadar lakırdı yaparak devrimcilik olmaz. Meclis toplantılarımızı izleyin Mücadele nasıl oluyormuş görün. Yakında çok önemli bir seçime gidilecek. Bir güç birliğini kıramıyorsanız araya nifak sokarsınız, ajan sokarsınız. Bu tür kişilere inanmayın, kanmayın.

1989 seçimlerindeki bir hata bize 30 sene kaybettirdi.  Bazı belediyelerin hataları bize 25-30 sene kaybettirdi. Ne dediler, CHP 2019 seçimlerinde başarılı oldu ama 1989 dönemindeki gibi olacak dediler. Ama öyle olmadı, Bizim  şu an büyükşehirlerimizin belediye başkanları hizmette çığır açtı. Bu belediyeler sosyal belediyecilikte ezber bozuyor, tarih yazıyor. Hani gelirse CHP, sosyal imkanlar dururdu, durmadı.'' dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder