BAŞKAN MURAT KAYA'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

 


Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, Ramazan ayının manevi değerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu söyledi. 

 Borsa Başkanı Murat Kaya, 11 Ay’ın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında, rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan’ın tüm İslam Âlemi’ne barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diledi. 

 Ramazan ayının nefislerin arınması, kardeşlik ve paylaşma duygularının pekişmesi açısından en güzel fırsat olduğuna işaret eden Murat Kaya “Huzurun, maneviyatın, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu ayın, herkese sağlık, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.  

 İslam âlemi için çok özel anlam taşıyan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın engin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Başkan Kaya “Duaların ve ibadetin daha da anlam kazandığı bu günlerin, başta Müslüman dünyası olmak üzere tüm insanlara hayırlar getirmesi en büyük dileğimiz. 

Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsattır. Millet olarak mübarek Ramazan ayında yapacak olduğumuz yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha görecek ve yaşayacağız. Kadir Gecesi’ni de içerisinde barındıran Ramazan Ayı, insanlık adına güzel ve hayırlı şeylerin yaşanması, geçmiş günahların bağışlanması, umutların büyümesi arınma ve paylaşma duygularımızın güçlenmesi için en güzel fırsattır. 

Bu vesile ile bu mübarek ayın hepimize huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, Yüce Allah’tan, bütün inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum” ifadesini kullandı. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder