BOLTAÇ PARTİLİLERİ İLE BULUŞTU

 


Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis Üyesi Ali Boltaç  CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binasında  partilileriyle bir araya geldi. 

Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Meclis Üyesi Boltaç, “ Partimizin iktidar mücadelesinde Tarsus olarak üzerimize düşen görevi dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız.” Mesajı verdi.

 Toplantıda Türkiye’nin siyasi ve ekonomik anlamda büyük bir kriz yaşadığını ifade eden Meclis Üyesi Ali Boltaç, bu ağır koşullar altında mevcut sistemin ve hükümetin ülkeyi  daha da kötüye götüreceğini söyledi. 

Boltaç, “ Cumhurbaşkanlığı sistemi yaşanan bu ağır sosyal ve ekonomik koşulların çıkış noktasıdır. Ülke uzun süredir iyi yönetilmiyor. CHP olarak bu koşulların ortadan kalkmasının tek çaresinin seçimler olacağını düşünüyoruz. 

Halkın iradesi, halkın geleceğini belirleyecek tek unsur. Tarsus ilçe örgütü olarak bunun farkındayız . Tecrübemiz ve dinamizmimizle, yaşadığımız koşullara sandıkta güçlü bir reaksiyon göstereceğiz. 

Demokrasiden asla vazgeçmeyen, halkın iradesini en değerli unsur olarak kabul eden partimiz , genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde umutları ve beklentileri boşa çıkarmayacaktır. 

Mevcut sistemin ve hükümetin gitme vakti yakındır kıymetli yol arkadaşlarım. Sizler gibi toplumun menfaatlerini kişisel menfaatleri üzerinde tutan ve ülkemizin geleceği için mücadele edenlere ihtiyacımız var. Yolunuz, yolumuz açık olsun. “ şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder