ATATÜRK MAHALLESİNDE 10’DAN FAZLA MUHTAR ADAYI YARIŞACAK


 TARSUS HABER-6 Martta seçim yapılacak olan Tarsus Atatürk Mahallesinde 10’dan fazla muhtar adayı var. Seçim saat  08 de Rasim Dokur Anadolu Lisesinde başlayacak.

 Muhtar Adayı Seyhan İpekoğlu “ATATÜRK Mahallesi Muhtarlığına, ATATÜRK’ÜN İZİNDEN Yürüyen Muhtar adayı yakışır.” dedi.

İpekoğlu şunları söyledi: “Ben hem Atatürkçü hem bir kadın olarak mahallemin sorunlarını bilen biriyim. Tarsus’un “Seyhan Ablası” olarak toplumda kabul görmüş  biri olarak bundan sonra mahallemize  Atatürk’ün adına ve mahalle halkının şanına yakışır hizmetler gelmesi için yola çıktım.  Aday olmamdaki en büyük etken siz değerli mahalle sakinlerimin ilgisi ve desteğidir.

Henüz mahallemiz kurulmamışken ve Ergenekon mahallesine bağlı iken de   halkımın ve bölge sakinlerinin isteklerini dinleyip ilgili mercilere bildirerek çözümü için çaba harcayan biriyim. Muhtar seçildiğim andan itibaren mahallemize bir semt pazarı, bir sağlık ocağı,  Cafe, Polis noktası, bir Huzurevi, bir ana okulu, bir ilk ve ortaokul kurulması, bankaların bankamatiklerinin  konulması gibi birçok hizmetin gelmesini sağlayacağım. Belediye, kaymakamlık ve diğer resmi kurumlarla sürekli irtibat halinde olup mahallemiz gençlerine spor tesisi, okuma salonları  gibi tesisler açtırmak da bizim görevlerimizin başında yer alacaktır. Dün bize güvenip derdini anlatan, sorununu anlatıp çözümü için destek isteyenlerden bugün ve yarında ben oylarınıza talip olarak destek istiyorum. Dün güvendiğiniz bu ablanız, bacınız, kardeşiniz sizlere hizmet etmek  için gecesini gündüzüne katmak için yollarda.. Bize destek verin, mahallemizi sorunsuz bir mahalle haline getirip birlikte yönetelim. En derin sevgi ve saygılarımla”

0 Yorumlar

Yorum Gönder