BÜYÜKŞEHİR MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI, BEYSU KONYASPOR’U 89-78 YENDİ


 

BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI’NIN MAÇINI İZLEDİ

Başkan Seçer, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edenMersin Büyükşehir MSK Erkek Basketbol Takımı ile Beysu Konyaspor Basketbol Takımı’nın karşılaşmasını izledi. Karşılaşmayı ev sahibi takım MSK Erkek Basketbol Takımı 89-78’lik skorla kazandı.

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Mersin’de konuk ettiği Beysu Konyaspor Basketbol Takımı’nı89-78 yendi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de karşılaşmayı izleyerek, MSK Erkek Basketbol Takımı’na destek verdi.

Mersin ekibi ligde emin adımlarla ilerliyor

Tribündeki seyirciler Başkan Seçer’i, ‘Geleceği Gençler Seçer, Yanındayız Vahap Seçer’ ve ‘Büyük Başkan’ sloganları ile karşıladı. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Başkan Seçer ile birlikteYenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur, Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

MSK Erkek Basketbol ve Beysu Konyaspor arasında oynanan maçın ilk periyodunu MSK Erkek Basketbol 23-22 skorla kapattı.İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan MSK Erkek Basketbol, bu periyodu da 44-38 skorla tamamladı. 3. periyodu da 69-61 önde bitiren Mersin ekibi, son periyodu 89-78 tamamlayarak, sahadan galip ayrıldı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder