TARSUS BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEDE 7/24 SAHADA


 Tarsus Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası yol temizleme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Son günlerde yoğun kar yağışı ile birlikte ekipler karla mücadele çalışmalarını 16 ayrı mahallede aralıksız olarak sürdürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışının ardından ulaşımda aksamanın yaşanmaması için başlatılan karla mücadele çalışmalarının 7/24 aralıksız bir şekilde devam ettirildiğini belirtti.

Tarsus Belediyesi, kar yağışının yoğun olduğu 17 kırsal mahallede ve kritik noktalarda gerçekleştirdiği kar küreme çalışmalarını vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi için aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler; Boztepe, Börüeğri, Dorak, Karakütük, Ereze, Yeniköy, Sandal, Kurtçukuru, Boğazpınarı, Çukurbağ, Kuşçular, Keşli, Tepetaşpınarı, Kaklıtaşı, Piriömerli, Belen, Gülek Mahallelerinde kapanan yolları açarak, ulaşımın aksamasına izin vermiyor.

 YÜKSEK KESİMLERDE YOL AÇMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi etkili olan yoğun kar yağışı sonrası başlattığı kar temizleme ve yol açma çalışmalarına güçlü bir ekip ve iş makineleri ile aralıksız devam ediyor. Özellikle yüksek ve kırsal mahallelerde yolların açık tutulması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kar yağışının daha etkili olduğu kırsal mahallelerde de ekipler yolların kapanmasına karşı koordineli olarak çalışıyor. Mahallelerde devam eden çalışmalar kapsamında yollar kardan temizleniyor. Yüksek kesimleri etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ekipler yoğun mesai gerçekleştiriyor.

Tarsus Belediyesi Ekipleri olumsuz hava koşullarına bağlı olarak gece gündüz görev başındalar. Ekipler, kent genelinde ve mahallelerde karın olumsuz etkilerini gidermek, kapanan güzergâhların açılmasını sağlamak, araç ve yaya ulaşımının sorunsuz bir şekilde yapılması için gece gündüz demeden çalışma yürüttüklerini belirtti.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder