Ömer Kurnaz, genel başkan ve bakan ile görüştü


 TARSUS HABER- Türkiye Emekliler Derneği (TÜED)  Tarsus şube başkanı Ömer Kurnaz, genel başkan ve bakan ile görüştü.
Kurnaz, Genel Başkanı Kazım Ergün ve beraberinde; Genel Sekreteri Gazi Aykırı, Genel Mali Sekreter ve  Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Abdülkadir Ersaldan oluşan heyetle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgini ziyaret etti.

“Emeklilerimizin talep ve beklentilerini sayın bakanımıza aktarma fırsatı bulduk” diyen Ergün, ziyarete ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

“Yurdumuzun dört bir yanından emeklilerimizin bizlere ulaştırdıkları talep ve beklentileri sayın bakanımız Vedat Bilgin’e ilettik. Elbette bu beklentiler arasında en önemlisi, giderek eriyen emekli aylıklarına ek iyileştirme yapılması hususudur. Sayın Bakanımızın konuya hakim olduğunu ve emekli aylıkları için bir çalışma yaptıklarını memnuniyetle öğrendik. Çalışmalar tamamlandığında yapılacak düzenlemelerin, basına da yansıdığı şekliyle, sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuyla paylaşılacağı da görüşmeden edindiğimiz izlenim oldu. Umuyor ve diliyoruz ki, emeklilerimizin yüzünü güldürecek bir sonucu hep birlikte yaşamış oluruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder