TÜBİTAK BAŞKANI MANDAL, TARSUS ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİLER VE AKADEMİSYENLERLE BULUŞTU


TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi’ni ziyaret ederek, iki farklı etkinliğe katıldı.

Üniversite’den yapılan açıklamada, “Geleceğimizin Gücü Gençlerimizle Birlikte Başaracağız” temalı birinci etkinlikte Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. 

Prof. Dr. Hasan Mandal, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte kendi deneyimlerini aktararak başarılı bir kariyer için öncelik verilmesi gereken alanlara değindi. Mandal, değişen teknolojiler, ihtiyaç ve beklentiler ile ilgili olarak önümüzdeki süreçte öğrencilerin karşılaşabileceği fırsatlar hakkında Tarsus Üniversitesi öğrencileriyle sohbet etti.

Öğrencilerle buluşmanın ardından gerçekleştirilen ikinci etkinlikte ise Prof. Dr. Mandal, Tarsus Üniversitesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

Akademisyenlerle gerçekleştirilen konferansta ise Başkan Mandal, Türkiye’nin Ar-Ge ve yenilik ekosistemi ile TÜBİTAK destekleri hakkında bilgiler verdi.

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, TÜBİTAK kurumunun önemine değinerek Başkan Prof. Dr. Hasan Mandal’a gerçekleştirdiği önemli ziyaret dolayısıyla plaket takdiminde bulundu ve teşekkürlerini sundu.


0 Yorumlar

Yorum Gönder