TADERDEN ENGELLLİLERE KUTLAMA

 

TARSUS HABER- Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu

‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Semih Özsu mesajında:‘’ Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimizin her an engelli olma potansiyeline sahip olduğumuzu unutmadan, unutturmadan çalışma alanlarında, sosyal yaşamın içerisinde, engelli dostlarımızınyaşamlarını engelsiz ve kaliteli bir şekilde sürdürmelerine imkân sağlamamız gerekir.

Bu imkanları sağlamak, engelli dostlarımızın sorunlarına çözüm üretmek anlamında duyarlı davranma zorunluluğunu her bireyin kalpten hissetmesi gerekir.

Bu nedenle, sivil toplum kuruluşları olarak bizlerde hayırsever vatandaşlarımızla, engelli dostlarımızla birlikte el ele vermeli ve projeler üretmeliyiz.

Engelli dostlarımızın topluma katkı sunan, fikirler üreten bireyler olduğunu unutmamalı ve onlara yetenekleri doğrultusunda kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkânı sunmalıyız.

Hak ettikleri hoşgörü, sevgi ve saygıyı göstermeli, el ele vererek hayatın güzelliklerini paylaşmalıyız.

Unutmayalım ki; Hayattaki en büyük engel sevgisizliktir.

Tader olarak, ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’’ nde kıymetli dostlarımızınaileleri ve sevdikleriyle birlikte, yaşam sevinçleri eksilmeden, hayata sımsıkı sarılmalarını, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyorum” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder