MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MAHALLE MUTFAKLARI 30 NOKTADA ARTIK “HER GÜN” AÇIK

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hafta içi hizmet veren Mahalle Mutfakları artık hafta sonları da açık olacak. Önceki günlerde dar gelirli yurttaşlara yönelik ücretsiz ekmek dağıtımı ve yakacak desteği başlattıklarını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunarak, “30 noktada ekmek dâhil 3 çeşit yemeği 3 TL’ye verdiğimiz Mahalle Mutfaklarımız artık hafta sonları da hizmet verecek. Devamı gelecek…” ifadelerine yer verdi.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekonomik sıkıntılarla mücadele eden dar gelirli yurttaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor. Çarşamba günü ücretsiz ekmek dağıtımına, Perşembe günü ise yakacak desteğine başladıklarını duyuran Başkan Seçer, Cuma sabahı da sosyal medya hesabından ‘Mahalle Mutfakları’ ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Seçer, hafta içi 30 noktada hizmet veren Mahalle Mutfakları’nın artık hafta sonu da açık olacağını duyurarak, “Devamı gelecek…” dedi.

“Mahalle Mutfaklarımız artık hafta sonları da hizmet verecek”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin 2020 yılının Mart ayında başlattığı Mahalle Mutfakları’nda 3 çeşit yemek 3 TL’den vatandaşlara ulaştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi ve Tarsus Üniversitesi önlerinde de açılan Mahalle Mutfakları hafta içi her gün 30 noktada hizmet vermeye devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ‘Mahalle Mutfakları’yla ilgili sabah saatlerinde bir paylaşımda bulundu. O paylaşıma sosyal medya kullanıcıları kısa süre içerisinde yoğun destek verdi.

Başkan Seçer, yaptığı paylaşımında, “30 noktada ekmek dahil 3 çeşit yemeği 3 TL’ye verdiğimiz Mahalle Mutfaklarımız artık hafta sonları da hizmet verecek. Devamı gelecek...” ifadelerini kullandı.

“İhtiyaç sahibi ailelere ücretsiz ekmek dağıtımına da başladık”

Başkan Seçer, Çarşamba günü yaptığı paylaşımda MER-EK Halk Ekmek Büfeleri’nde ekmeğin 1 TL’den satıldığını ancak ücretsiz ekmek dağıtımlarına da başladıklarını duyurarak, “Mersin’de ekmeği 1 TL’den satmayı sürdürüyoruz. Ayrıca bugün ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz ekmek dağıtımına da başladık. Devamı gelecek…” ifadelerine yer vermişti. Fırıncı esnafından alınan ekmekler Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dezavantajlı mahallelerde dağıtılmaya başlanmıştı.

“Yakacak dağıtımına başladık”

Başkan Seçer, Perşembe günü ise yakacak desteğine başladıklarını duyurarak, sosyal medya hesabından şu cümleleri paylaşmıştı:

“Mersin’de yağmurlar başladı, hava soğudu! Dar gelirli Halk Kart sahibi 12 bin 625 aileye yakacak dağıtımına bugün başladık. Devamı gelecek…”


0 Yorumlar

Yorum Gönder