BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÇAMLIYAYLA’DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI KIŞ AYLARINDA DA DEVAM EDİYOR

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Vahap Seçer’in “Tüm ilçelerimize eşit hizmet gidecek” söylemi doğrultusunda, sorumluluk alanında ki her noktada altyapı çalışmaları sürüyor.

 Yayla turizmi açısından bölgenin eşsiz yerleşim yerleri arasında bulunan Çamlıyayla’da da, Büyükşehir Belediyesi birimleri, birçok noktada hizmetlerine devam ediyor.

 Özellikle geride kalan yaz aylarında onlarca kilometrede gerçekleştirdiği yol düzenleme ve sathi asfalt kaplama çalışmaları ile vatandaşların takdirini toplayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının gelmesine rağmen altyapı faaliyetleri gerçekleştiriyor.

 Çamlıyayla Sebil Mahallesi merkez mezarlığında genel temizlik, düzenleme ve alan açma işlemi uygulayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Giden Mahallesi’nde ise arazi yolu düzenleme çalışmasını icra etti.

 Dağlık arazide vatandaşların ulaşımlarının kolaylaşması için kritik birçok noktada büz boru yerleştirme için mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla birim ekipleri, bu kapsamda Sebil Mahallesi Karahasan Çayırlığı mevkisinde kutu box menfez ve büz yerleştirme çalışmasını yerine getirdi.

 Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlıyayla’da altyapı çalışmaları, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda, program dahilinde devam edecek.

0 Yorumlar

Yorum Gönder