BAŞKAN KIRBIYIK "ELİNDE BELGE OLMADAN ASILSIZ HABER YAPANLARA DAVA AÇACAĞIZ"

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus  idman yurdu Kulüp Başkanı Harun Şahin Kırbıyık,  haksız ve asılsız haber ve yorum yapanlar hakkında yasal işlem yapacaklarını bildirdi.

Başkan Kırbıyık'ın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle: "Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım hakkında ve Tarsus idman Yurdu hakkında  elinde belge ve unsur olmadan yazı yazan kim olursa  olsun  kışisel haklarımıza saldırı   aile ve  toplumda küçük düşürme çabası olduğundan kesinlikle dava veya davalar açılacaktır. Kamuoyuna duyururum.

Her hangi bir durumu öğrenmek isteyen arkadaşlar kulübün basın sözcüsünden randevu alıp görüşebilir. Ben ve arkadaşlarım basını pasif duruma getirmek istemiyoruz. Fakat art niyet olmadan gerçek haberse... Ama bizler şeffaf cevaplar verecek kadarız.. O listeyi ben yaptım eleştiren varsa ben gideyim o arkadaş gelsin yazılan çizilenlere lütfen dikkat edelim amaç TİY ise bırakın her kişi asılsız sorulara benim yerime cevap vererek kendinizi üzersiniz Türkiye Cumhuriyeti ringonun ahırı değildir.  Her kişinin mutlaka adalet önünde bir hakkı vardır."

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder