İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Engellleri unutmuyor




 TARSUS HABER- Mersin Büyükşehir Belediyesi, başta Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı olmak üzere, diğer birimleriyle de özel gereksinimli yurttaşlara yönelik hizmet ve çalışmalarını sürdürüyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan ile Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Tarsus’ta faaliyet gösteren engelli derneklerinin bir araya gelmesiyle geçtiğimiz aylarda oluşturulan Tarsus Engelliler Platformu yöneticileriyle toplantıda buluştu.

 

Öğretmenler Mahallesi’nde bulunan Tarsus Belediyesi’ne ait ‘+1 Kafe’de’ gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan, platform bileşenleri Tarsus Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli, Tarsus Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz, Tarsus Sağırlar Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yöneticisi Bedia Dinçkuyucu ve Tarsus Hemoglobinapoti Derneği Başkanı Emine Türkel ile Genel Sekreter Bülent Koçer ve üyeler katılım gösterdi.

 

Büyükşehir Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, “Başkanımız sayın Vahap Seçer öncülüğünde, özel gereksinimli siz değerli vatandaşlarımıza yönelik her türlü sosyal ve kültürel hizmetleri, altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Yeni alınan limon otobüslerimizden evde bakım ve sağlık hizmetlerine, Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinliklerden, diğer sosyal aktivitelerde verilen desteklere kadar özel gereksinimli siz değerli yurttaşlarımıza hizmetler sunuyoruz. Sürekli istişare içerisinde olarak hizmetlerimiz artarak sürecektir. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ise “Öncelikle sayın Başkanımız Vahap Seçer’e, hem derneklerimize, hem de üyelerimize verdiği önemden ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. Elbette derneklerimizin beklentileri var. Bunları da diyalog halinde olarak aşacağımıza inanıyorum. Bugün Büyükşehir Belediyemizin değerli yöneticileriyle bir araya gelmiş olmaktan memnunuz. Bu noktada teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.



0 Yorumlar

Yorum Gönder