ALİ BOLTAÇ'TAN TARSUS KAMUOYUNA


 Ali Boltaç ''AKP ve onun küçük ortağı MHP ülkemizi ekonomik çöküntüye uğratmış, dolar ve euro almış başını gitmiş ve her vatandaş iki kat borçlanmışken, yaptıkları çöküntüyü görmezden gelenler Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin halkımıza yapmış olduğu yardımları baltalama çabası içine girmişlerdir!

Bunun en somut örneği ise, pandemi döneminde belediyelerimizin halka olan yardımlarının engellenmesi konusudur.
O senaryolardan biri de, bugün Tarsus’ta uygulanmıştır!
Tarsus Belediyemizin  açılışını yaptığı Et Market’i eleştirenler, pandemi döneminde İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerimizin ücretsiz dağıttığı halk ekmeklerin dağıtımını durduran zihniyettir.
Tarsus Belediyemizin her alanda olduğu gibi, halkımızın geçim sıkıntısına da ortak olduğu ve Halk Marketlerin akabinde, Et Market’i de hizmete sunup vatandaşlarımıza piyasanın altında et satmak istemesi, bazı çevreleri rahatsız etmiş görünmektedir!
Kendi kendine yeten güzel ülkemizi bu hale getirenlerin, bu eleştirileri yapması, ar damarı çatlaklığından başka bir şey değildir!
Halkımızın uygun fiyatlara gıda tüketmesi, neden bu zihniyetleri rahatsız etmiştir anlamakta güçlük çekmekteyiz!
Tarsus Belediyemizin yaptığı uygulamalardan tüm dar gelirli Tarsus Halkı son derece memnundur!
Memnun olmayanlar ise, önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlerde sandığa gömülme korkusu içinde olanlardır.
Korkunun ecele faydası yoktur!
Bugün mutfağında yangın olan ve sıkça yapılan zamların altında ezilen halkımız İlk yapılacak genel ve yerel seçimlerde tercihini Cumhuriyet Halk Partisinden yana kullanacaktır!
Partimiz, halkımızın büyük çoğunluğunun umudu haline gelmiştir…
Şu anda geçim sıkıntısı yaşayan ve AKP ve MHP ortaklı genel iktidarın hiçbir uygulamasından memnun olmayan, lakin bu sıkıntılarını sesli söyleyemeyen çoğunluk, son sözünü sandıkta söyleyecektir!
Yakın bir zamanda tanzim satış noktaları açarak; sebze-meyve satan, evlere patates-soğan dağıtan, stokçuların depolarını basan, önce muhtaç hale getirip, sonra da sosyal yardımlaşma vakıfları aracılığıyla yardımlar yapıldığını beyan eden AKP ve onun destekçisi MHP’ye sormak isterim; ‘’Bu Ne Perhiz, Bu Ne Lahana Turşusu?’’'

Bu korkunuzu anlıyoruz! Güneşi balçıkla sıvama, ipe un serme ve havanda su dövme gayretiniz boşunadır! ÇÜNKÜ; GELİYOR GELMEKTE OLAN!

 

ALİ BOLTAÇ

Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi 

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder