TARSUS ZİRAAT ODASI BAŞKANI VEYİS AVCI, YAŞ SEBZE VE MEYVE HALCİLER DERNEĞİNDE

 

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Yaş sebze ve Meyve Halciler derneğini ziyaret edip kahvaltıda buluştu.

Avcı , Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği Başkanı Ali İlk ve Yönetimi İle Yeni Çıkarılması Planlanan Hal Yasası İle İlgili Görüş Alışverişinde Bulundu.

Avcı “ Sorun hepimizin sorunu başta üreticimizin mağdur olmaması, Tüketicilerimize pahalı sebze meyve satışını engellemek amacı ile bir araya geldik bu konuda kimseyi mağdur etmeyecek yasa çıkarılması halci esnafımızında fahiş satış fiyatlarında bir etkisi olduğunu Tarsus Ziraat odası olarak düşünmemekteyiz . Küçük aile işletmelerimizin ayakta kalması için hal esnafımızın büyük bir etkisi olmaktadır aynı zamanda kendileri de üretici olduklarından çiftçilerimizin problemlerini çözümüne katkı sağlayacaklarına ve fahiş fiyatlar konusundan çok büyük bir rahatsızlık duyduklarını dile getirdiler.

başta üretimin aksamaması için girdilerin düşürülmesi, çıkarılmak istenilen yasanın mutlak suretle tüm muhattaplarıyla detaylı görüşmeler ve araştırmalar yapılması gerektiği noktasında hem fikir olduk.

Ben Tarsus Ziraat odası yönetim’im adına misafirperverliklerinden dolayı Tarsus Hal Derneği başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim.” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder