TARSUS TİCARET BORSASI KOLTARIM VE HASKARA TARIMA PLAKET VERDİ

 

Tarsus Ticaret Borsası, yüksek düzeyde ihracat gerçekleştiren üyelerinden Koltarım Ziraat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi - Y. Erkan Kolukırıkoğlu’na ziyarette bulundu. 

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen üye ziyaretlerine  devam eden Borsa temsilcileri İhracatçı üyesini, her anlamda zorlayıcı pandemi koşulları nedeniyle dünyanın durma noktasına geldiği 2020 yılında faaliyetlerine devam etmesi nedeniyle de plaketle ödüllendirdi. 

Kolukırıkoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Zorlu koşullarda çalışarak karşılığını ödül olarak almak şirketimiz adına mutluluk kaynağı ve çalışanlarımız için motive edici oldu. Bu başarı hepimizin. Bizim için ödülden de önemli olan sektörümüzün ihracatta hak ettiği paya ulaşmasıdır.Sektörümüzün stratejik konumunun ne kadar önemli olduğu pandemide daha da  netleşti.Pandeminin bitişi ile birlikte sektörde bulunan tüm firmaların performansı ve ülke ekonomisine katkıları artacaktır. Koltarım ve diğer firmalarımız olarak önümüzdeki yıllarda da tüm gücümüzle çalışarak katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi. 

Borsa Başkan Yardımcısı Ali Seçer, gerçekleşen ziyarette, ekonomide, ticarette, üretim ve işsizlikle mücadelede yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla getirilen destek ve teşvikler konusunda Borsanın her zaman hizmete hazır olduklarını belirterek, ülke ekonomisine katkılarından ötürü Tarsus Ticaret Borsası olarak Koltarım Ziraat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Üye Ziyaretlerinde Haskara Tarım  “Borsa, Üyelerine hizmette sınır tanımıyor ” 

Hizmetlerine hız kesmeden devam eden Borsa mümkün olduğunca üyelerini is yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerilerine başvurmaya özen gösteriyor. 

Üye ilişkilerini önceleyen, iletişimi sürekli ve sağlıklı kılmak adına çalışmalar yürüten Tarsus Ticaret Borsası  düzenli üye ziyaretlerine devam ediyor. 

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer , Haskara Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi - Yusuf Kara’yı iş yerinde ziyaret etti. 

Haskara Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Yusuf Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Borsamız, olağan tüm güncel gelişmeleri iletişimin her türlü kanalını kullanarak bizlere ulaştırıyor, bu noktada Borsamız, Üyelerine hizmette sınır tanımıyor.” Borsanın üyelerine verdiği değeri takdir ettiğini, iş ve hizmet konusunda da her türlü yakınlığın ve misafirperverliğin gösterildiğini vurguladı. 

Borsa Üyesi firma sahibi Yusuf Kara ile faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmelerde ve sorunların çözümüne yönelik istişarede bulunan Seçer, Üyelerinin Borsa ile  bağının sadece kanunlar ve gereklilikler olmadığı, daimi iletişimde bulunularak ortak paydanın Tarsus olduğunu belirterek Kara’ya Ülke ekonomisine yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder