TARSUS KENT KONSEYİ OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURUL TOPLANTISI'NDA ECZACI REŞİT TOK BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Tarsus Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Güner Baykal Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Emine Kuren'in haberine göre; Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısına Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Kent Konseyi Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte basın mensupları katıldı.

Divan Kurulu’na Elife Aslan, Belgin Ok, Salih Yedican seçildi. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşı okundu.

Genel kurulda bir konuşma yapan Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu yaptığı konuşmada; Kent Konseyi bünyesinde yapılan proje ve çalışmalardan bahsederek faaliyet raporunu sundu. Başkanlığı sürecinde Tarsus Kent Konseyi bünyesinde yapılan proje ve çalışmalara destek verenlere ve Tarsus Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısı'na katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda söz alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu'nun Kent Konseyi bünyesinde yaptığı çalışmaları değerlendirerek Kent Konseyi'nin siyaset üstü bir kurum olduğunu hatırlattı. Tarihi süreçte Kent Konseyi bünyesinde yapılan proje ve çalışmaları değerlendirerek Kent Konseyi bünyesinde olması gereken meclislerden bahsetti. Çalışmalarından dolayı Dr. Ali Cerrahoğlu'na ve katılımcılara teşekkür etti.

Tarsus Kent Konseyi Üyeleri'nin önerisi ile birlikte yakının ani vefatı ile toplantıya katılım sağlayamayan ve kendi rızası alınarak aday gösterilen Ecz. Reşit Tok oy çoğunluğu ile başkan seçildi.

Tek aday Ecz. Reşit Tok'un başkan seçildiği Tarsus Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısı'nın Yürütme Kurulu seçiminde Emrah Kara, Bahşende Diren, Uğur Pişmanlık, Necat Çakır ve Nagihan Kargılı asil üye, Şahin Yücel, Meryem Arpacı, Leyla Körüklü, Ayhan Becet, Salih Yedican ve Nilgün Ateş yedek üye olarak seçildi.

Tarsus Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı çiçek ve hediye takdimi ile birlikte dilek ve önerilerle son buldu.



0 Yorumlar

Yorum Gönder