MUHTARLAR VE ESNAFLARDAN, BAŞKAN VAHAP SEÇER’E TEŞEKKÜR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus kent merkezinde birçok noktada gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları devam ederken, esnaflar ve muhtarlar memnuniyetlerini dile getiriyor.

 Gazipaşa Mahallesi’nin ana arteri konumunda bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde öncelikle altyapı çalışması gerçekleştirip, uzun yıllardır yaşanan yağmursuyu tahliye problemini çözen ve ardından 950 metre uzunluğundaki caddeyi baştan sona sıcak asfaltla kaplayan Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü faaliyetten dolayı Mahalle Muhtarı Aydın Kızıltaş, Başkan Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

 Yol çizgilerinin çizilmesiyle birlikte Gazipaşa’nın kaliteli altyapısı olan bir caddeye kavuştuğunu belirten Muhtar Aydın Kızıltaş, tamamlanan yolun tüm mahalle halkına hayırlı olmasını diledi.

 Esnaflar, sosyal medya paylaşımıyla teşekkürlerini iletti

Tarsus’un en eski yerleşim yerleri arasında yer alan Caminur ve Gözlükule Mahallelerinin sınırını oluşturan ve üzerinde oto galericiler sitesinin de yer aldığı Kazım Karabekir Caddesi de, Mersin Büyükşehir Belediyesi yol, asfalt birimi ekipleri tarafından tamamen yenilendi.

 Tarsus Oto Galericiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aküzüm, Kazım Karabekir Caddesi’nin bozuk zemininin tamamen sökülüp yeniden asfaltlanması, ardından yol çizgilerinin çizilmesi ve yine galericiler sitesi içerisinde de Büyükşehir ekipleri tarafından çizgileme çalışması uygulanmasından dolayı, esnaflarla birlikte Başkan Vahap Seçer’e, sosyal medya paylaşımı ile teşekkürlerini iletti.

 Muhtarın talebi üzerine çalışma gerçekleştirildi

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, cadde yenileme işlemlerinin yanı sıra bozuk zemin sökümü ve yama faaliyetlerini de sürdürüyor.

Tarsus’ta konutlaşmanın hızla devam ettiği yerleşim yerleri arasında yer alan Şehitler Tepesi Mahallesi’nde Muhtar Ruhi Güngör’ün talebi üzerine, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından birçok noktada ki bozuk zemin sökülerek sıcak asfaltla yeniden kaplandı. Muhtar Ruhi Güngör, “Mahallemiz içerisinde asfalt yapılması gereken caddelerimiz ve bazı sokaklarımız Mersin Büyükşehir Belediyesine müracaatımıza istinaden yapılmıştır. Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder