Başkan Seçer, Bayramın 2. Gününü Tarsus Ve Çamlıyayla’ya Ayırdı

 


Kurban Bayramı’nın ikinci günü mahalle ziyaretlerini Tarsus ve Çamlıyayla’da sürdüren Başkan Seçer, iki ilçedeki toplam 4 mahalle ve Çamlıyayla ilçe merkezindeki vatandaşlarla buluşup bayramlarını kutladı. Suyu kaçak kullananlara müsaade etmemeleri konusunda vatandaşlara çağrıda bulunan Seçer, “Her şeye müsamaha gösteriyoruz ama kaçak tespitlerinde asla cezalar affedilmeyecek” dedi.

Başkan Seçer, vatandaşın her türlü sorununda yanlarında olduklarını belirterek, “İnsana ilk dokunan belediye başkanıdır” dedi. Ayrım yapmadan, herkesi kucakladıklarını da vurgulayan Seçer, “Anamur'dan Tarsus'a kadar, Kaledran’dan Yenice'ye kadar Sertavul’dan Gülek’e kadar, tüm bu bölgede hangi renkten olursa olsun herkes bizim başımızın tacı” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin de, Tarsus Belediyesi’nin de görevini en güzel şekilde yaptığını kaydeden Seçer, “Bizim için mesai mefhumu yok. Bizim için zengin fakir ayrımı yok. Hatta toplumda dezavantajlı insanlara bir pozitif ayrımcılığımız var” dedi. Çamlıyayla Belediyesi ile işbirliği halinde olduklarına da değinen Seçer, “Farklı siyasi partilere mensup birer belediye başkanıyız ama kafamız, amacımız ortak. Çamlıyayla’ya hizmet etmek” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder