TARSUS BELEDİYESİ ÜRETİYOR HALK FAYDALANIYOR

 Tarsus Haber/ 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleri sonucunda Tarsus Belediyesi’ne ait topraklarda yetiştirilen ürünler halkın faydasına sunulmaya devam ediyor, belediye üretiyor halk faydalanıyor.

Tarsus Belediyesi kendi topraklarında yetiştirdiği yenidünya meyvesini halka ücretsiz dağıtmaya devam ediyor. Halk Marketler üzerinden dar gelirli vatandaşlara ücretsiz dağıtılan yenidünya meyvesinin bir kısmı da kadın kooperatiflerine de bağışlanarak kadınların gelişim ve bütçesine katkıda bulunuluyor.

Tarsus Belediyesi’ne ait olan bahçelerde yetiştirilen yenidünya meyvesi Tarsus Belediyesi personelleri tarafından toplanıp ambalajlanarak Halk Marketler üzerinden dar gelirli vatandaşlara ulaştırıldı. Halkın olanı halka verdiği için başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Görevi devraldıktan sonra belediyeye ait toprakları halkın faydasına sunmak için çalışmalar başlattıklarını ve bu doğrultuda projeler ürettiklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;” Tarsus Belediyesi’ne ait bahçelerin bakımını yaparak ürünlerini de halkın faydasına sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda her zaman halkın menfaatini gözetiyoruz. Halkın olanı halka vermek için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder