GSK KADIN VOLEYBOL TAKIMI MUTLULUĞUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTI


Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’nin ardından Play-Off mücadelesinde gösterdikleri başarı ile Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’ne yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. 

 Takım oyuncularının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı da ziyarette yer aldı. Buluşmada mutluluklarını paylaşan kadın voleybolcular, kazandıkları kupayı Başkan Seçer’e hediye etti. 

 “Tüm kenti mutlu ettiniz” Kadın voleybolcuların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Seçer, oyuncuları tebrik etti. Başkan Seçer, şunları söyledi: “Bizleri mutlu ettiniz, tüm kenti mutlu ettiniz. Zorlu bir dönem ama tüm zorlukların üstesinden geldiniz. Mersin’de uzun zamandır bir voleybol takımı 1. Lig’de mücadele edemiyordu. Mersin’in 1. Lig’de bir voleybol takımı var. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Artık hedefimiz Sultanlar Ligi olsun. Bir üst ligde yine Mersinimiz’i en iyi şekilde temsil etme imkânına kavuşuruz. Tabi önümüzdeki yıl da zorlu mücadeleler olacaktır. Çok iyi hazırlık süreci geçirmemiz, eksikliklerimizi tamamlamamız gerekiyor. Biz de tabi ki bunun alt yapısını hazırlamakla sorumluyuz. Ben eminim ki uygun koşullar sağlandığı takdirde çok büyük başarıların altına imza atmaya devam edersiniz. Hepinizi tekrardan kutluyorum. Tüm antrenörlerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

0 Yorumlar

Yorum Gönder