TARSUS İDMANYURDU TELAFİ PEŞİNDE...

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Sivas Belediyespor galibiyetine odaklandı. 

 Eyüpspor iç saha mağlubiyetinin ardından morallerin düzeldiği Sarı-Lacivertli ekipte hesaplar Sivas Belediyespor galibiyeti üzerine kuruldu.

Yarın  sahasında konuk edeceği Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayan Tarsus idmanyurdu'nda maç öncesi sakat ve  cezalı oyuncu bulunmuyor. 

Tarsus idmanyurdu Yonetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Eyüpspor mağlubiyetini unuttuklarını ve Sivas Belediyespor maçı galibiyetine kenetlendiklerini belirtti.

Teknik ekip ve oyuncularının Eyüpspor mağlubiyetin telafi edeceklerini ve Sivas Belediyespor'u yenerek Tarsus halkına ve taraftarlarına yılbaşı hediyesi vermek istediklerini kaydeden Basın Sözcüsü Can şunları söyledi:

"Ligde ilk yarının son haftalarına girdik. Motivasyon kaybı yaşadığımız Eyüpspor maçını kaybettik. Yarın sahamızda konuk edeceğimiz Sivas Belediyespor maçına iyi hazırlandık. Galibiyete odaklandık. Teknik ekip ve oyuncularımız da Sivas Belesiyespor maçını kazanarak   Eyüpspor mağlubiyetini unutturmak istiyor. Yönetim, teknik ekip ve oyuncularımız taraftarlarımıza ve Tarsus halkına Sivas Belesiyespor galibiyetiyle Yılbaşı hediyesi vermek istiyoruz. 2020 yılını galibiyetle kapatarak yeni yıla 3 puanla girmeyi hedefliyoruz. Şimdiden Tarsus halkımızın ve taraftarlarımızın yeni yılı kutlu olsun"

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder