TADER BAŞKANI ÖZSU, YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

 


Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu Yeni Yıl dolayısıyla mesaj yayımladı…

 Semih Özsu mesajında;’’ Dünyamızın dört bir yanında devam etmekte olan Koronavirüs salgınından, savaştan, terörden, şiddetten, yoksulluktan ve açlıktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dünya da yaşamak hepimizin ortak özlemidir.

2020 yılında yaşanan birçok afetlerde, terör eylemlerinde ve pandemi sürecinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için millet olarak çok üzüldük. Her zor günde olduğu gibi yaşanan bu olaylar karşısında acılarımızı paylaşarak, dayanışma içerisinde bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalıştık. İyisiyle, kötüsüyle, acısıyla, tatlısıyla geçen 2020 yılında yaşanan bütün olumsuzlukların geride kalması, pandemi sürecinin 2021’de son bulması en büyük dileğimizdir.                                                                          

Yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Ne mutlu bizlere ki, her zorluğa rağmen milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, daha güçlü bir ülke olarak, geleceğe daha bir güvenle ve umutla bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, ülkemiz, aziz milletimiz, siz değerli hemşehrilerimiz ve tüm insanlık için, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu sağlıklı, güzel günler getirmesini diliyorum" dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder