Başkan Tarhan’dan Esnafa Yeni Yıl Ziyareti


 Sanayi sitesini dolaşarak esnaflara bol kazançlar dileyen Başkan Tarhan, Atatürk resimlerinin bulunduğu 2021yılı takvimi hediye etti.

Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu’nun da katıldığı ziyarette; yaşanan pandemi koşullarında esnafın yaşadığı sıkıntılar konusunda fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette bu sürecin atlatılması konusunda görüşler aktarıldı.
Vatandaşlarla gerçekleştirilen hizmetler fikirlerini alan Başkan Tarhan, görüş ve önerileri de not etti. Geride kalan 6 yıllık süreçte halk günleri, esnaf ve ev ziyaretleri ile vatandaşlara buluştuğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Belediye olarak yapılması gereken rutin görevlerimizi arttırarak sürdürmekteyiz. Ancak dünya olarak çok özel bir süreçten geçiyoruz. Virüs dalgasının yarattığı ekonomik ve sosyal kriz insanlarımızı bunaltmış durumda. Bugün yeni yıla girerken ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımıza takvimimizi dağıttık. Aynı zamanda sohbet ederek görüş ve önerilerini de aldık. Korona virüsü sürecinin verdiği zararları doğrudan gözlemledik. Yaşanan sürecin atlatılması için çok önemli fikir ve öneriler aldık” dedi.
İletilen dilek ve şikâyetlerle bizzat ilgilenerek çözüm için talimat verdiğini aktaran Başkan Tarhan, " Halkımızdan gelen istek ve şikâyetler sayesinde bizler en kısa sürede sorunu tespit edip çözüme kavuşturmaktayız. Vatandaşlarımız her salı belediyemize gelip, bizzat benimle görüşüp sorunlarını anlatabildiği gibi, evinden, iş yerinden, cep telefonlarından, sosyal medya üzerinden, internet erişiminin olduğu her yerden belediyenin sitesine girip, başkana mesaj butonunu tıklayarak tüm istek ve şikâyetlerini bildirebilirler. Biz bununla da yetinmiyoruz ulaşamadığımız her vatandaşımızın ayağına giderek görüşlerini dinliyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder