TİY BASİN SÖZCÜSÜ CAN:"KIRŞEHİR'DEN 1 PUANLA DÖNMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ"



HABER- (FIRAT MAKTAY) Misli.com ikinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, "Kırşehirspor deplasmanında galibiyeti kaçırdık. 1 puanla evimize döndüğümüz için üzgünüz" dedi.

Kırşehirspor karşısında 2-0'lık galibiyeti koruyamadıklarını belirten Basın Sözcüsü Can, maçın son bölümlerinde talihsiz goller ile sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldıklarını kaydetti.

Basın Sözcüsü Can, Kırşehir deplasmanına mutlak 3 puan için çıktıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Sahamızda Bodrumspor galibiyetiyle takım olarak moral bulduk. Hem de ligde 3'üncü maçımızın ardında  sonra sahamızda galip gelmiştik. Bu morallle Kırşehirspor deplasmanına çıktık.Hedefimiz 3 puandı. Kırşehirspor karşısında 2-0 öne geçtik. Fakat maćın son bölümlerinde biri penaltıdan, diğeri ise talihsiz bir golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Galibiyet hakkımızdı.Fakat futbolun adaleti yok. Bu beraberliğe çok üzüldük. Bunu telafi ederek zirve mücadelmizi sürdüreceğiz.Teknik ekip ve oyuncu kadrosuyla biz iyi bir takımız. Teknik ekibiz Oyuncularımıza Kırşehirspor beraberliği konusunda dikkatlerini çekerek uyarıda bukunacaktır."şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder