TARSUS İDMANYURDU BASIN SÖZCÜSÜ HAKAN CANAN CAN:"HEDEFİMİZ MUTLAK 3 PUAN"

HABER - (Fırat MAKTAY)  -  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, yarın sahalarında konuk edecekleri Mamakspor karşılaşmasından mutlak 3 puan hedeflediklerini bildirdi.


Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kırşehirspor müsabakasında 2-0'lık galibiyeti koruyamayarak sahadan  2-2'lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını hatırlatan Basın Sözcüsü Can, Mamakspor maçını kazanarak  Kırşehirspor beraberliğini telafi edeceklerini kaydetti.


Basın Sözcüsü Can, Covid-19 nedeniyle maçların seyircisiz oynanması nedeniyle taraftarları özlediklerini vurgulayarak şunları söyledi:


"Yarın sahamızda Mamakspor'u ağırlayacağız. Bu maça iyi hazırlandık. İyi motive olduk.Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Oyuncularımızın moral ve motivasyonu üst seviyede. Zor bir maç olacak. Her koşulda saha da iyi mücadele vererek Mamakspor maçını 3 puanla geçmeliyiz. Aynı zamanda  Taraftarımızı da özledik. Tribünler boş olması her ev sahibi takımı olumsuz etkilemektedir. Ama önce sağlık.Bu günlerde geçecek. Şimdi tek hedefimiz Mamakspor galibiyeti. Bunu elde edecek güce ve kadroya sahibiz. Yönetim olarak teknik ekip ve oyuncularımıza sonsuz güveniyoruz" şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder