SEÇER, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KAPSAMINDA 13 İLÇEDEKİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında 13 ilçedekimuhtarlarla buluştu. Sokağı ve vatandaşların sorunlarını en iyi muhtarların bildiğini belirten Başkan Seçer, “Muhtarlarımız bizim hizmet yolunda beraberlik yaptığımız dava arkadaşlarımız. Hizmet yolunda sizlerle işbirliğimiz, beraberliğimiz kaçınılmaz” dedi.

Başkan Seçer, Tarsus’tan Anamur’a kadar kentin her noktasına eşit ve adil hizmet götürmeye devam edeceklerini vurgulayarak, bunu vatandaşların ödediği vergilerle yaptıklarını söyledi. Seçer, “Biz bunları en azami hassasiyetle vatandaşlarımıza hizmet olarak yansıtmak durumundayız. Bunu da denetleyin, muhtarlar olarak sizler de denetleyin. Garibin, gurebanın, tüyü bitmemiş yetimin hakkını lütfen denetleyin, gözetin” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Tarsus’tan Anamur’a kadar kentin tüm ilçelerindeki muhtarlarla Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda buluştu. Mersin’e hizmet noktasında muhtarlarla birlikte çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Seçer, muhtarlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını vurguladı.

 


 

0 Yorumlar

Yorum Gönder