BAŞKAN MURAT KAYA’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI



Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, kurban bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz” dedi.

Başkan Murat Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi;“Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Birlik ve beraberliğin sembolü olan bayramların, dini ve kültürel açıdan taşıdığı huzura ihtiyacımız var.
Çocukluğumuzun o huzur veren bayramlarını ve bayramlarda oluşan sevgi, saygı ortamını, nesiller boyu yaşatabilmeli, bunu en güzel biçimde aktarabilmeli ve sahip olduğumuz bu değerli birikimi koruyabilmeliyiz.

“BİZİM EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ SEVGİDİR.”

Ülke ve Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Ne yazık ki;İçinde bulunduğumuz salgın süreci dolayısıyla bu bayramda da evlerimizde olacağız. Büyüklerimizle, sevdiklerimizle bayramlaşma heyecanını bu bayramda da uzaktan yaşamak durumunda olacağız. Ancak alınan bu tedbirlerin önümüzdeki yıllardaki nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmamız için gerekli olduğunu da unutmamalıyız. Önemli olan bu zor dönemden sağlıkla çıkabilmemiz ve olumsuz süreci atlatabilmemiz.

“Bizim en büyük zenginliğimiz sevgidir.” Diyen Başkan Murat Kaya, “Hepimizin sağlığı için ziyaret ve kucaklaşmalarımızı fiziki olarak değil, uzaktan ama yürekten yapacağız.”
Kurban Bayramı 'nın milletimize, İslam alemine ve  bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini, nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmayı Allah’tan niyaz ediyorum. “ sözlerini kaydetti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder