MTSO’ dan Tarsus OSB’ye Ziyaret

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve beraberindeki heyet, Tarsus Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak’ı ziyaret eden MTSO heyeti,  OSB’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak karşılıklı istişarelerde bulundu.
 
KIZILTAN; TARSUS OSB’YE YATIRIM ÇAĞRISI YAPTI
 
Kızıltan, OSB’lerin Türkiye ve bölge ekonomisi için çok önemli olduğunun önemine vurgu yaparak,  MTSO olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız, dedi.
 Ziyaret sonrası OSB alanını gezen Kızıltan, OSB arazisinin stratejik konumu , topografik yapısının uygunluğu ve fiyat avantajları bakımından yatırımcılar için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyerek Tarsus OSB’ye yatırım çağrısı yaptı.
 
 
Kızıltan ve beraberindeki heyete yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür eden Koçak, 31 Mart 2020 tarihine kadar geçerli olan 125 TL/m2’lik fiyattan faydalanmak isteyen yatırımcılarımızın OSB’mizin avantajları hakkında bilgi almalarını, fiyatların 31 marttan sonra ciddi olarak artacağını sözlerine ekledi.

MTSO ziyareti OSB alanı gezisi sonrası son buldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder