TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA KANDİL SİMİDİ VE ÇORBA DAĞITTILAR


BÜYÜKŞEHİR, TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA KANDİL SİMİDİ VE ÇORBA DAĞITTI
 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla il genelinde olduğu gibi Tarsus ve Çamlıyayla’daki camilerde vatandaşlara kandil simidi dağıtıp, çorba ikramında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi, her kandil gecesinde olduğu gibi Regaip Kandilinde de camilerde kandil simidi dağıtıp, vatandaşlara çorba ikramında bulundu ve kandillerini kutladı.

Bu kapsamda Tarsus ve Çamlıyayla’da merkez cami önlerinde stant kuran Büyükşehir ekipleri tarafından dağıtılan simit ve çorbalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen dağıtımlar kapsamında Tarsus merkez Ulu Cami, Aydoğanlar Cami, Buharalı Cami ile Eshab-ı Kehf’de ve Çamlıyayla’da, binlerce vatandaşa kandil simidi ve çorba ikramında bulunuldu.

Oldukça leziz ve hijyen şekilde hazırlanarak paketlenen simitleri ve yine oldukça ilgi gören sıcak çorbaları tadan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ve belediye personeline hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.


0 Yorumlar

Yorum Gönder