TARSUS İDMANYURDU , SAHASINDA LİDERE YENİLDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta  lider  Yılport Samsunspor, Tarsus’taki deplasman maçını 2-1 kazandı.

İlk yarıyı Tarsus  İdmanyurdu  1-0 önde kapatmasına rağmen, ikinci yarı kalesinde gördüğü gollerle bu haftayı da puansız kapattı.

Güneşli havada oynanan maça Tarsus taraftarları yoğun ilgi gösterirken, Samsunspor taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yer alarak deplasman maçında takımlarını yalnız bırakmadılar.

Şehir Stadı’nda oynanan maçta her iki takımda arzulu oyun sergilerken, seyir zevki açısından keyif verdi.

14. dk. Tarsus İdmanyurdu’nun golü geldi. Günün başarılı isimlerinden Yılmaz Can, kanattan aldığı topla Samsunspor defansını oyundan düşürüp, ceza sahası içerisine girer girmez, sert vuruşla topu ters köşeden doksandan filelere bıraktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısının son dakikasında konuk Yılport Samsunspor, Bahattin’le gole yaklaştı.  
İlk yarı Tarsus’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında 48. dk. gelişen Samsun atağında, Tarsus defans oyuncularından Sefa Durmuş, ceza sahası içerisinde topa elle müdahale edince, maçın hakemi Semih Kurt, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Bahattin  durumu 1-1 yaptı.
71. dk. Samsunspor’dan Muhsin, Tarsus ceza sahasına orta yaptı. Topa iyi yükselip kafa vuran ve filelere yollayan Ahmethan, takımını 2-1 öne geçirdi. Ve maç bu skorla sona erdi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder