TARSUS İDMAN YURDUNDA TOPLANTI


TARSUS İDMAN YURDU BAŞKANI  DR. MUSA ATAY:
”YILPORT SAMSUN MAÇINI KAZANACAĞIZ”

TFF 2. Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, kulüp Başkanı Dr. Musa Atay, Pazar günü  oynayacakları lider Yılport Samsunspor maçını kazanacaklarını bildirdi.

Burhanettin Kocamaz tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Atay,  Pazar günü zor bir maçın kendilerini beklediğini, fakat Play-Off yolunda bu maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, teknik ekip ve oyuncularına güvendiğini kaydetti.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını, iyi oynamalarına rağmen, Hekimoğlu Trabzon ve Sarıyerspor maçlarını kaybettikleriinin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayan Başkan Atay, şunları söyledi:”İyi bir takımız, iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir teknik ekibimiz var. Ligin başından bu yana iyi oynayıpta kaybettiğimiz puanların üzüntüsünü yaşıyoruz. Haketmediğimiz mağlubiyetler aldık. Bu da bizim hedefimiz olan Play-Off yolunda geriye düşürdü. Sezona ilk 5 hedefi ile başladık. Sakatlıklar, şansızlıklar ve maddi imkansızlıklar ligde istemediğimiz sonuçları getirdi. Şimdi  önümüzde Yılport Samsunspor maçı var. Pazarg ünü  taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Tarafımızın desteğiyle Yılport Samsunspor maçını kazanarak hedeflediğimiz Play-Off yolunda bize büyük bir moral olacak güç kazandıracaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Atay, Tarsus idmanyurdu’nun  en büyük sorunun maddiyat  olduğuna dikkat çekerek,  gelecek sezona kadar geçmiş dönem borççları ödendikten sonra şampiyonluğa oynamak için 5 milyon TL’ye  ihtiyaçları  olduğuna dikkat çekerek, Tarsus idmanyurdu  Store açmak için ise  çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.

Teknik direktör Ergün Penbe ise Yılport Samsunspor maçında  tek düşüncelerinin mutlak galibiyet olduğunu belirterek, ilk yarıdaki maçta iyi oynamalarına rağmen maçı kaybetmelerinin ise üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yılport  Samsunspor’un gücünü bildiklerini, fakat takımının ise grupta her takımı yenecek güce sahip olduğuna dikkat çekerek şunları dile getirdi: “Tarsus idmanyurdu olarak hedefimiz Play-Off grubu. Lider Samsunspor ve Manisa Futbol Kulübü grubumuzun iki şampiyonluğa oynayan takımı. Bunun yanı sıra Play-off mücadelesi veren maddi anlamda sıkıntısı yaşamayan Hekimoğlu Trabzon bulunuyor. Tarsus idmanyurdu olarak Play-off sıralamasını  belirleyecek güce sahibiz.Yılport Samsunspor maçını kazandığımız takdirde 5’te 5 yapabilecek fikstüre sahibiz. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarlarımızı Yılport  Samsunspor maçına bekliyoruz.”şeklinde konuştu.


Yapılan basın toplantısına TİY  2. Başkanı Fikri Bucak, Murat Erdoğan, Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can, Mali Şube Sorumlusu Önder Erdoğan’da  hazır bulundu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder