SİYASETÇİLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Ak Parti Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye meclis üyesi Mehmet Yıldız’ın oğlu Mert Yıldız ile Mehmet Köle’nin kızı Meryem Yeşim May life Plazada gerçekleştirilen sade ve şık bir nikah ve düğün töreniyle hayatlarını  birleştirdi..
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise  Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Gültak, Ak Parti Mersin İl başkanı Cesim Ercik, Ak Parti Tarsus İlçe başkanı Nevzat Çetin,CHP Tarsus ilçe başkanı av.Ozan Varal,MHP Tarsus ilçe başkanı Ertuğrul Bodur,Tüed genel mali sekreteri ve Tarsus şube başkanı Ömer Kurnaz,Tarsus –Çamlıyayla Muhtarlar derneği başkanı Mustafa Naci Güllü yaptılar.
                                  
Nikah memurunun  kıydığı nikah  töreninde çifti bu mutlu gününde yakınları  ve dostları yalnız bırakmadı.
Keza Adana, Tarsus Mersin cemiyet, iş  ve siyaset hayatını bir araya getiren düğünde  konuklar Mert-Meryem Yeşim çiftinin mutluluğuna ortak oldular.
Düğüne Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla koordinatörü Ali Boltaç, SGK Tarsus eski müdürü Süleyman Bilim,Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Kaplan Kiltaş, belediye meclis üyeleri de katıldı.

Bizde  Mert ve Meryem  Yeşim’in mutluluk içinde olmalarını diliyoruz.




0 Yorumlar

Yorum Gönder