DURAN ŞEN, CHP İLÇE BAŞKANI VARAL’A TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanlığına seçilen Ozan Varal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP İlçe Teşkilatına yapılan ziyarette Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, “Geçtiğimiz günlerde CHP Tarsus İlçe Başkanlığına seçilen Ozan Varal ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Biz Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu olarak hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden Tarsus’a hizmet ortak paydasında el ve gönül birliği içinde çalışmaktayız. Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanlığına seçilen kıymetli arkadaşımız sayın Ozan Varal’a ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına başarılar diliyor, şehrimize, bölgemize ve ülkemize hizmet noktasında her daim işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ise, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,”Hepimiz bu kadim şehrimize ve bu güzel şehirde yaşayan hemşehrilerimize her alanda hizmet edebilmek için gayret sarf etmekteyiz. Bu kadim şehrin paydaşlarıyla yaşamın birçok alanında ortak çalışmalar yaparak Tarsus'umuzu daha da yaşanabilir bir kent haline dönüştürmek için hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Hepimiz el ele vererek Tarsus’u hak ettiği noktaya getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder