CAN: TARSUS İDMAN YURDU, GALİBİYETE ODAKLANDI


TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden  Tarsus İdman Yurdu, Pazar günü sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçında galibiyete odaklandı.
Bugün yaptığı son çalışmanın ardından Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Lacivertli ekipte, tedavileri devam eden Erkan ile Yakup, bu maçta takımdaki yerlerini alamayacak.
Ligin ikinci yarısına deplasmanda Trabzon Hekimoğlu’na 3-2 mağlup olarak giren Tarsus İdman Yurdu’nda moraller düzelirken, Teknik Direktör Ergün Penbe, ligde kümede kalma mücadelesi sveren Şanlıurfaspor maçı öncesi oyuncularını uyardı.
Tarsus İdman Yurdu Basın ve Medya Sorumlusu Hakan Canan Can ise Yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak Şanlıurfaspor galibiyetine odaklandıklarını bildirdi.  Takımda Emir Can Sayar’ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiklerini  belirten Basın ve Medya Sorumlusu Can şunları söyledi:

“Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını  tamamladık. takım olarak galibiyete odaklandık. Puan olarak bizde rahat değiliz. İleride korkulu rüya görmeme adına Şanlıurfaspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz. Yeni bir yönetimiz. Taraftarımızla, halkımızla omuz omuza, sırt sırta vererek Tarsus İdman Yurdu’muzu hak ettiği, layık olduğu yere taşımalıyız. Maddi ve manevi destek veren Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. Olmazsa olmazlarımız, cefakar vede vefakar taraftarlarımızı Şanlıurfaspor maçına davet ediyoruz. Hedefimiz mutlak üç puan. Şanlıurfaspor galibiyetiyle çıkışa geçmek istiyoruz”

0 Yorumlar

Yorum Gönder