CHP İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL SÖZ VERDİ


CHP İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL
‘ÖNEMLİ OLAN 2023 SEÇİMLERİNDE
CHP NİN İKTİDAR OLMASIDIR,
CHP  Tarsus  İlçe başkanı Av. OZAN VARAL
 Parti binasında yaptığı açıklamada iddialı konuştu. Varal  şu konulara değindi. İktidar sözü verdi.
‘Partimizin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Eşsiz Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ü
partimizin 2. Genel başkanı, kurtuluş savaşı kahramanı İsmet İnönü ‘yü ; Halkçı Başkan Dürüst Ecevit‘i , saygı ve şükran ile anıyorum. 
Bugüne kadar CHP ve SHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nı başarı ile sürdürmüş, (hayatta olan Sadık Boltaç’ı, Mustafa Ata ‘yı Ali Şanlı’yı, Abdulkadir Filiz ‘i, Vedat Günyar ‘ı,Zeynel Eroğlu’nu, Bedrettin sarpkaya’yı,Sedat Aysalar ‘ı, Yeşim Dağgeçen ‘i, İhsan Çalıcı ‘yı , Altan Ulvi Zeyneloğlu ‘nu , Ayhan Oran’ ı, Yahya Yaramış’ı, Mehmet Özel’i, Alptekin Eser, ‘yı , ve Sayın Ali İlk i ve varsa adını saymayı unuttuğum ilçe başkanlarımızı da sevgi ve saygı ile selamlıyorum… Vefat eden ilçe başkanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. gani gani Allah rahmet eylesin diliyorum.) Burada hazır olan değerli basın mensupları, kadınlarımız, gençlerimiz, belediye meclis üyelerimiz, bütün partililerimiz, muhtarlarımız, başka siyasi partilere mensup dostlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarının ve DİSK-Belediye İş Sendikalarının temsilcileri hepinizi en içten duygularla , selamlıyorum. Hepiniz Hoş geldiniz.
Kadının adı yok diyenlere inat; kadını hayatın merkezine koyan, ona seçme ve seçilme hakkı veren Cumhuriyettir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyeti kuranlara ve yaşatanlara selam olsun.
Bugün 5 Aralık - Dünya Kadın Hakları Günü ;
Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlarımızın günü Kutlu Olsun.
Yaşanan son talihsiz süreç sonrası; Genel Merkez Merkez Yönetim Kurulu ‘nun kararı ile geçici yönetim kurulu ve ilçe başkanı olarak görevlendirilmiş durumdayız. 
Partimize bugüne kadar hizmet etmiş emek vermiş tüm partililerimizin deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Demokratik teamüller ve CHP tüzük ve yönetmelikleri gereği delege seçimi ve olağan kongremizi hukuka uygun şeffaf şekilde gerçekleştirmeye söz veriyoruz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder