TARSUS TSO HİZMET KALİTESİNİ TAÇLANDIRDI



Türkiye Kalite Derneği tarafından ‘’Çözüm Özünde’’ ana temasıyla İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 28. Kalite Kongresi’nin Türkiye Mükemmellik Ödül Töreni’nde, 2019 yılında Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzalayan kuruluşların temsilcileri buluşturuldu.
Geçtiğimiz Eylül ayında EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde ‘’Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayarak, mükemmelliğin tüm kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusunda kararlı olduğunu bir kez daha gösteren Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da etkinlikteki yerini aldı.
Tarsus TSO adına etkinliğe katılan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalayan kuruluşların temsilcileriyle ‘’Söz Veriyoruz’’ yazılı pano önünde aile fotoğrafında bir araya geldi.
Türkiye’nin en eski ticaret ve sanayi odalarından ve bu yıl da 140’ıncı yılını kutlayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye Kalite Derneği’ne (KalDer) üye olmuştu. Kaliteli hizmet odaklı hedeflerinde ilerleyen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında ‘’Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’’ni imzalamıştı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder