MERSİN ÇERMİKLİLER DERNEK BAŞKANI HÜSEYİN KAHAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI



BAŞKAN HÜSEYİN KAHAR: ‘’YENİDEN ADAYIM.  HİZMETE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK  İSTİYORUZ’’

Mersin Çermikliler Derneği 3. Olağan kongresini yapacak. Başkan Hüseyin Kahar, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.
Derneğin kurucu başkanı Hüseyin Kahar, 24 Kasım 2019 tarihinde Mersin Çermikliler Derneğinin 3. Olağan  kongresinde başkanlık için  yeniden aday olduğunu açıklayarak şunları söyledi:
‘’2013 yılında kurduğumuz ve kurucu başkanlığını  üstlendiğim Mersin Çermikliler Derneğimizi yönetim kurulu ve üyelerimizle yaptığımız kollektif  bir çalışma  neticesinde kendi  dernek binasına kavuşturduk. Görevde  bulunduğum  2 dönemde  hemşehrilerimin  acılı ve mutlu  günlerinde  yanlarında olmaya  gayret gösterdik. Bizlere  ilettikleri  sorunlarınını  gerekli yerlerle  iletişime geçerek çözümü konusunda gayret sarfettik.
Hemşehrilerimizde  teveccüh  göstererek  bizi 2 dönemdir başkan  seçtiler.  24 Kasım 2019 tarihinde yapılacak  olan 3. olagan kongremiz de yeniden adayım. Çermiklilere yakışır, sevgi ve saygı  çerçevesinde demokratik  bir seçim olmasını  diliyor, hizmete  kaldığımız yerden  devam etmek için hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum’’ dedi.
Mersin Çermikliler Derneğinin 3. Olağan Kongresi 24 Kasım 2019 Pazar günü  saat 13.00’de  Akdeniz Belediyesi Konferans salonunda yapılacak.


0 Yorumlar

Yorum Gönder