TİY BAŞKANI EYÜBOĞLU: KÖTÜ OYNADIK



TFF 2. Ligi kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu,  Etimesgut Belediyespor karşısında takım olarak kötü bir oyun ortaya koyduklarını  bildirdi.

Etimesgut Belediyespor karşısında maçın bir bölümünde tek kale oynamalarına , gol pozisyonları üretmelerine rağmen, maçın diğer bölümlerinde  ortaya konulan kötü futbol mağlubiyeti getirdiğini kaydeden Başkan Eyüboğlu, bu maçı unutarak hafta sonu konuk edecekleri şampiyonluğun güçlü adaylarından biri  olan Menemen Belediyespor maçına hazırlanmaları gerektiğini vurguladı.

Eyüboğlu, Teknik direktör Özcan Kızıltan’ın  kendi izni ile birlikte oyuncuların tüm izinlerini iptal ederek takımla birlikte Tarsus’a döndüğünü söyledi. Bu arada kaleci Barış’ta Ankara’daki maçta sakatlandı.  Sakatlandığı için maçı tamamlamayan Barış’ın tedavisine başlandı.

TFF 2. Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Cumartesi günü  deplasmanda oynadığı Etimesgut Belediyespor’a 3-0 farklı mağlup olarak haftayı kapatmanın üzüntüsünü yaşıyor. Play-off yolunda ağır bir yenilgi alarak puan farkını  8’e çıkan sarı-Lacivertli temsilcimizde moraller bozuk.

Etimesgut Belediyespor mağlubuyetiyle 28 puanda kalan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, klasmanda  ise bir basamak gerileyerek 7. sırada haftaya girdi.
Temsilcimiz, Etimesgut Belediyespor karşısında farklı mağlubiyetti önleyemezken,  hafta sonu konuk edeceği şampiyonluk mücadelesi veren Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını üç puan üzerine yapıyor. Bu arada Etimesgut Belediyespor karşılaşmasında devre arasında yapılan 4 oyuncu transferinden sadece Eren Tokat forma giyerken, Tolga şahin ise yedek soyundu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder